FrançaisDeutschItalianoEnglish versionNederlandsNihongo
Cari amici,
Met dit programma willen we de talrijke mogelijkheden onder uw aandacht brengen die een verblijf in Villa Palagione biedt. Ons aanbod omvat cursussen en activiteiten onder begeleiding, de organisatie van een verblijf voor groepen, seminars en natuurlijk de mogelijkheid van een vakantie vol relax temidden van de pracht van het karakteristieke Toscaanse platteland.
Villa Palagione, een historische residentie van meer dan 400 jaar oud, behoorde oorspronkelijk aan de Medici-dynas tie toe; vandaag de dag is het een Intercultureel centrum, een ontmoetingsplaats waar gestudeerd en gecre Žerd kan worden, maar waar men zich ook kan ontspannen en vakantie kan houden.
Door middel van ons activiteiten - programma willen we u het leven en de pracht van het Toscaanse land laten beleven, de geschiedenis en rijke cultuur ervan. We laten u kennis maken met de gevarieerdheid van het bekoorlijke landschap en het absoluut unieke kunstbezit.
U zult versteld staan van de duidelijke banden met de Europese cultuur en geschiedenis.
Voor gedetailleerde informatie kunt u onze website bekijken: www.villa-palagione.org die niet alleen veel fotoís bevat, maar u ook voortdurend op de hoogte brengt van wat er zoal voorvalt in Villa Palagione en welke initiatieven wij ontplooien. U treft hier ook informatie aan over de lopende evenementen, concerten, tentoonstellingen en projecten.
De folder van Villa Palagione is tot nu toe in het Italiaans, Engels en Duits gedrukt. Met deze brochure willen we tegemoet komen aan de groeiende belangstelling van Franse en Nederlandse gasten. Het team van Villa Palagione spreekt Italiaans, Engels, Duits en Frans.
Schaart u zich onder de bekoring van Villa Palagione en laat u betoveren door de sfeer die alleen Villa Palagione u kan bieden.
Tot ziens ... A presto!
Het team van Villa Palagione verwelkomt u graag.

Please ask for the new programme-brochure 2014